Többmilliós zsákmány az elfogott tolvajoknál

Többmilliós zsákmányával egy közúti ellenőrzés során került rendőrkézre egy tolvajbanda Jászberényben, még mielőtt a sértett észlelte volna, hogy a házát kifosztották – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője pénteken.

MNO
2011. 05. 06. 14:16
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendőrök csütörtökön egy megállított autóban csaknem hárommillió forint értékű arany ékszert és több millió forintnyi készpénzt találtak. Ezek eredetére vonatkozóban a járműben ülő 42 éves farkaslyuki férfi, annak 17 éves fia és a velük utazó 33 éves ózdi férfi nem tudott kielégítő magyarázatot adni – tette hozzá Szabó Zita őrnagy.

Közlése szerint rövid időn belül fény derült a holmik származására, aznap délután ugyanis bejelentés érkezett a rendőrségre egy helyi családi ház lakójától, ahová a tolvajok az ajtót kifeszítve jutottak be néhány órával korábban. A nyomozás során tisztázódott: a többmilliós zsákmányra teljes egészében ebből a betörésből tettek szert az elkövetők. A három férfit a rendőrség időközben őrizetbe vette – jelezte a sajtószóvivő.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.