Torlódás a magyar–ukrán határon

A nagy forgalom miatt torlódnak a járművek két magyar–ukrán, a Záhony és Csap, valamint a Beregsurány és Asztély közötti határállomáson, s várakozás alakult ki a személy-, illetve a teherforgalomban egyaránt – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal a honlapján pénteken délután.

MNO
2011. 05. 06. 14:25
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Ukrajna felől belépő személyforgalomban Beregsuránynál egy-, Záhonynál pedig kétórás a várakozás. A teherforgalomban Záhonynál viszont már ötórás veszteglésre kényszerülnek a járművek, ráadásul növekvő tendenciát mutat a kamionok további torlódása. A többi magyar–ukrán átkelőhelyen nincs várakozás, zavartalan a forgalom a vám- és pénzügyőrség tájékoztatása alapján.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.