Várkonyi Tibor: Jönnek a tudósítók

MNO
2011. 05. 04. 7:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Várkonyi Tibor: Megfeledkezett valamiről a világsajtóra fölöttébb allergiás Fidesz-kormányzat. Azzal, hogy kilátásba helyezte az úgynevezett Gyurcsány-per megkezdését, Magyarországra szabadítja a vezető hírlapok, hírügynökségek, tévétársaságok tudósítóit. Jönnek a Közép-Európát jól ismerő, a honi politikában is járatos szakértők, kommentátorok, akik ott ülnek majd a tárgyalóteremben, küldik haza rendszeresen, (legalábbis a kezdeti, érdekesebb szakaszban) elemző írásaikat. Ha nem voltak szívbajosak keményen fogalmazni a médiatörvény viharos elfogadtatásának napjaiban, az új alkotmány fogantatásakor, valószínűleg még zordabbak lesznek a demokratikus világban máris koncepciósnak ítélt per idején.

A teljes cikket itt olvashatja.

(Népszava, 2011. május 4.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.