16 éves a nyírmadai késelő

Életveszélyes sérülést szenvedett egy 19 éves fiatalember, akit egy 16 éves fiú késelt meg Nyírmadán – közölte a rendőrség hétfőn az MTI-vel.

MNO
2011. 06. 20. 10:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A két fiatal vasárnapra virradó éjjel egy nyírmadai szórakozóhely előtt keveredett szóváltásba, és a fiatalabb hasba szúrta vitapartnerét – mondta Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. A százados tájékoztatása szerint a késelő elhagyta a helyszínt, s eldobta a kést, amelyet azután megtaláltak és lefoglaltak a rendőrök. A fiút nem sokkal később a lakásáról állították elő a vásárosnaményi rendőrkapitányság járőrei.

A többi között erőszakos bűncselekmények miatt büntetett előéletű fiatalkorú ellen most lopás miatt bírósági elfogatóparancs volt érvényben, valamint eltűnés miatt is körözték – jegyezte meg a szóvivő. A 16 éves fiú előzetes letartóztatásba helyezését kezdeményezi a rendőrség.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.