24 ujja van a szakácsnak + Képek

Egy kubai fiatalember azt állítja magáról, hogy rendes, hétköznapi életet tud élni annak ellenére, hogy egy-egy ujjal több nőtt mindkét kezén és lábán.

2011. 06. 16. 20:33
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 30 éves Yoandri Hernández Garrido Guantánamo provinciában él, ahol különleges testi adottsága miatt kiérdemelte a „huszonnégy” ragadványnevet. Yoandri csónakosként és szakácsként keresi a kenyerét egy idegenforgalmi központban és nagyon szereti mutogatni „pótujjait”, mert ha csak teheti, szandálban jár.


A Toa folyó völgye a sziget keleti részének legritkábban lakott része, mert négyzetkilométerenként csak egy ember lakja a szinte néptelen térséget. Tudomása szerint felmenői között senki sem rendelkezett hasonló rendellenességgel, három gyermekének is annyi ujja van, amennyinek lennie kell – mondja.


(abc.es, elmundo.es – Spanyolország, cubadebate.cu – Kuba)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.