2500 egycentessel egyenlítette ki a számlát

Rendbontás miatt valószínűleg pénzbüntetés vár arra az amerikai férfira, aki 2500 darab egycentessel egyenlítette ki vitatott orvosi számláját.

MNO
2011. 06. 07. 15:11
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jason West még május 27-én ment be a Utah államban lévő Vernal klinikájára, hogy megvitassa 25 dolláros orvosi számláját. Amikor fizetésre került sor, megkérdezte a személyzetet, elfogadnak-e készpénzt, majd 2500 darab egycentest öntött a pultra, és kérte, számolják meg. Az eset felbosszantotta a személyzetet, mivel az érmék szétgurultak a pulton és a földön. A rendőrség később idézést küldött rendbontás címén a 38 éves férfinak: ha bűnösnek találják, akár 140 dolláros pénzbüntetést is kaphat.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.