3D-ben közvetítik a döntőt

A wimbledoni nyílt teniszbajnokság döntőjének közvetítésével mutatkozik be a BBC brit közszolgálati televízió háromdimenziós, élő adása.

MNO
2011. 06. 08. 14:24
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A csatorna élő 3D-s közvetítéssel várja a női és a férfi döntő nézőit július 2-án, illetve 3-án – közölte a Variety című filmes szaklap (www.variety.com). A patinás tenisztorna idén ünnepli fennállásának 125. születésnapját. A nézőknek szükségük lesz háromdimenziós technikához való szemüvegre, és érthető módon 3D-s televíziókészülékkel és a BBC HD-csatornához való hozzáféréssel is rendelkezniük kell. A közvetítés az All England Tennis Club és a Sony Professional összefogása révén valósul meg. A döntőket szigetországi mozikban is sugározzák majd, a BBC pedig korlátozott mennyiségben a www.bbc.co.uk/showsandtours internetes oldalon is elérhetővé teszi a 3D-s mérkőzéseket. Nagy-Britanniában a BSkyB előfizetői kóstolhattak bele először a háromdimenziós élő közvetítések világába: a 75 ezres nézősereg focimeccseket követhet nyomon.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.