A Blahán lett rosszul a BKV-sofőr, keresztbe fordult a síneken

Menet közben lett rosszul egy buszsofőr Budapesten a Blaha Lujza téren. A férfi a járművel a 4-es, 6-os villamos pályáján állt meg – közölte a BKV csütörtökön.

MNO
2011. 06. 23. 11:46
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Erős János fődiszpécser elmondta, hogy a busz utasokat nem szállított. A vezető eddig ismeretlen okból – szabálytalanul – a Rákóczi útról a József körútra akart kanyarodni, és a síneken keresztben állt meg. A busz egyetlen járművel sem ütközött össze, nem sérült meg senki. A sofőrhöz mentőt hívtak, őt még a helyszínen vizsgálják.

Amíg a buszt elszállították a villamos pályájáról, a Blaha Lujza tér és az Oktogon között pótlóbuszok szállították az utasokat, de mostanra helyreállt a közlekedés – tette hozzá Erős János.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.