A családot és a barátokat is várják a bíróságon

Rokonokból, barátokból, ismerősökből álló 14 fős társaság ellen emelt vádat a Kaposvári Városi Ügyészség jelentős értékre, folytatólagosan, bűnszövetségben, üzletszerűen elkövetett lopás bűntette és más bűncselekmények miatt.

2011. 06. 15. 21:26
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A főként alkalmi munkából jövedelemhez jutó vádlottak elhatározták, hogy „megélhetésük biztosítása érdekében” rendszeres haszonra tesznek szert, ezért 2010-ben közüzemi szolgáltatók sérelmére több helyszínen és több alkalommal áramátalakító trafókat bontottak szét, és azokból ellopták a vörösréz tekercseket – közölte a Somogy Megyei Főügyészség szerdán az MTI-vel. A rongálással okozott kár meghaladta az egy-, illetve kétmillió forintot. A társaság négy hangadója előzetes letartóztatásban várja a tárgyalást.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.