A FED az Anonymus-csoport újabb célpontja

A nemzetközi hekkercsoport feltette a YouTube-ra bejelentését, amelyben közölte, legközelebb a Federal Reserve szervereit fogja feltörni, hogy megbénítsa a bank webes felületének működését. A CNET News értesülései szerint ezzel az akcióval azt akarják elérni, hogy lemondjon a bank elnöke, Ben Bernanke.

2011. 06. 14. 13:14
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A spanyol El Mundo is átvette a fenyegető bejelentést, amelyről az említett hírportál közölte, hogy egybeesik június 14-ével, a nemzeti lobogó napjának ünnepével. Az egész világban laza szerkezetben, de bizonyos közös célok érdekében egyesülő hekkerek azért jelölték meg az Egyesült Államok nem hivatalos jegybankját mint célpontot, mert felelősnek tartják a pénzügyi világválságért, másrészt a világ bankrendszerének átpolitizálásáért. A spanyol rendőrség a múlt héten elfogta a csoport három spanyolországi tagját, amelyre válaszul feltörték és megbénították a spanyol országos rendőrség honlapját. Hétfőn Törökországban jelentették be, hogy őrizetbe vették az ottani hekkerek 32 tagját.

(elmundo.es)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.