A forgalommal szemben haladt

A forgalommal szemben haladt autójával <a href="http://www.mno.hu/portal/791940" target="_blank"><strong>az a férfi</strong></a>, aki életét vesztette kora délután a 4-es számú főúton, Törökszentmiklós határában – tájékoztatták a rendőrök és a tűzoltók az MTI tudósítóját.

MNO
2011. 06. 20. 16:47
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A helyszínelők és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műszaki mentésben részt vevő munkatársai az elsődleges információk alapján elmondták: az egyik személygépkocsi vezetője Debrecen felé haladva az osztott pályás, négysávos út Budapest irányába tartó oldalára hajtott fel.

A férfi ezt követően egy rövid ideig a forgalommal szemben haladt, majd frontálisan összeütközött egy vele szemben szabályosan közlekedő autóval. A baleset következtében a vétkes sofőr – egy 79 éves kétpói férfi – a helyszínen meghalt. A másik járművet vezető, 49 éves, Törökszentmiklós-surjányi férfit a kiérkező mentők nyolc napon belül gyógyuló, könnyebb sérülésekkel szállították a szolnoki Hetényi-kórházba.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.