A Gellért-hegyen gyulladt ki a BKV-busz

Kigyulladt a BKV egyik 27-es autóbusza szerda este a Gellért-hegyen; a balesetben nem sérült meg senki, a forgalom zavartalan – közölte Kisdi Máté, a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság szóvivője az MTI-vel.

MNO
2011. 06. 08. 17:03
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szóvivő elmondása szerint a busz motortere gyulladt ki, onnan a tűz nem terjedt tovább, mert sikerült eloltani. A tűzoltást a buszsofőr kezdte el, miután leszállította az utasokat a járműről, majd a fővárosi tűzoltók oltották el végleg a tüzet – tette hozzá. A múlt hónapban két hasonló eset is történt.

Május 27-én egy 130-as járat motorterében keletkeztek lángok a XVI. kerületi Pálya utcai megállóban. A sofőr, miután mindenkit leszállított, megpróbálta eloltani a tüzet egy poroltóval, de a feladat végül a kiérkező tűzoltókra hárult. A balesetben akkor sem sérült meg senki. Két héttel korábban, május 11-én egy 5-ös busz motortere gyulladt ki kora reggel a II. kerületben, a Pasaréti téri végállomáson.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.