A jelentkezéseket július 1-jén bontják föl

A MÁV-Start Zrt. szolgáltatót keres nemzetközi járatának továbbításához a Salzburg és München közötti útvonalon tárgyalásos közbeszerzési eljáráson.

MNO
2011. 06. 26. 8:28
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Közbeszerzési Értesítőben közzétett felhívás szerint Salzburg és München útvonalon nemzetközi személyszállító vonat továbbítására, valamint kapcsolódó technológiai és értékesítési szolgáltatás nyújtására kötnének szerződést a nyertessel 2011. december 11-től 2012. december 8-áig.

A kiírás szerint az ajánlattévő fenntartja a jogot, hogy a szerződés időtartamát opció keretében egy alkalommal meghosszabbítsa a 2012–2013-ra vonatkozó menetrendi időszakra. A tárgyalásos eljárásra a jelentkezéseket július 1-jén 9 órakor bontják fel, a részvételi jelentkezések eredményét július 15-én hirdetik ki.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.