A kancellárhoz is ellátogat az izomember

Bécsbe látogat és az osztrák kancellárral is találkozik a jövő héten Arnold Schwarzenegger – számolt be róla szombaton az osztrák média.

MNO
2011. 06. 18. 19:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Werner Faymann osztrák kormányfő szóvivője megerősítette az Österreich című lap értesülését, amely szerint a kancellár és az osztrák származású volt kaliforniai kormányzó, filmsztár találkoznak egymással a jövő kedden, Schwarzenegger bécsi látogatása alkalmával. Schwarzenegger az ENSZ Iparfejlesztési Szervezetének (UNIDO) energiaügyi fórumára utazik az osztrák fővárosba.

A Kronen Zeitung című bulvárlap azt is tudni véli, hogy szülővárosában, a Graz melletti Thalban is készülnek Schwarzenegger látogatására. A településen múzeumot akarnak létrehozni világhírű honfitársuknak, ennek megnyitását csak az idén őszre tervezik, de azt remélik, hogy „Arnie” a jövő héten felkeresi Thalt és meglátogatja a készülőfélben lévő kiállítást is.

Schwarzenegger neve az utóbbi időben házasságon kívüli, volt házvezetőnőjével folytatott viszonya miatt szerepelt gyakran a médiában. Feleségével, Maria Shrivertől nem sokkal azelőtt költöztek külön egymástól, hogy a házasságtörő viszony nyilvánosságra került.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.