A kebabétteremben szúrta le

Életveszélyes állapotban szállítottak kórházba egy nőt, akit szombatra virradóra megkéselt Sopronban egy férfi – közölte a rendőrség.

MNO
2011. 06. 25. 11:23
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kevéssel éjfél után a mentőktől érkezett jelzés az esetről, amely egy kebabétteremben történt – mondta Kálmán Gabriella, a Győr-Moson-Sopron Megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. Egy 45 éves, osztrák állampolgárságú, török férfi szóváltás után megszúrta az ott dolgozó 33 éves nőt.

Mint mondta: a sértett még nincs kihallgatható állapotban, így a vita részletei nem ismertek. A rendőrség körözést adott ki a 170-175 centiméter magas, őszes hajú, kreol bőrű, barna szemű gyanúsított ellen, és kezdeményezte az ügyészségnél nemzetközi elfogatóparancs kibocsátását. A rendőrség emberölés kísérlete miatt indított eljárást. A tettes és az áldozat az MTI információja szerint korábbról ismeri egymást.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.