A németek tagadják, hogy ők gyilkolták volna meg az idős párt

Tagadták bűnösségüket a Baranya Megyei Bíróságon szerdán kezdődött büntetőperben azok a német állampolgárok, akik az ügyészség szerint élve eltemettek egy – szintén német – nyugdíjas párt 2009-ben Mohácson, hogy hozzájussanak a vagyonához.

MNO
2011. 06. 22. 16:02
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A bíróság Kovács Attila vezette büntetőtanácsa előtt a 40 éves Manuel Werner Kronschnabel, a 44 éves Thorsten Behrendt és a 25 éves Anja Bauer is azt mondta: nem ért egyet a vádiratban foglaltakkal, nem ismeri el büntetőjogi felelősségét. Az ügyészség előre kitervelten, nyereségvágyból, több emberen elkövetett emberölés bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat a két férfi és a nő ellen.

A vád szerint 2009. augusztus 30-án nyugtatószerrel elkábították, majd Mohácson egy munkagödörbe dobták az élettársi kapcsolatban Monyoródon élő idős embereket, hogy megszerezzék értékeiket.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.