A rendőrség szerezte vissza a fiatal levágott alkarját

A madridi rendőrségnek és a mentőknek kellett gyorsan cselekedniük, hogy visszaszerezzenek egy levágott alkart, még mielőtt elhalna. Az áldozat egy 19 éves dominikai fiatalember, akinek karddal vágták le a bal alkarját egy veszekedés vagy verekedés után, és súlyos állapotban szállították el a mentők. A mentősök szerint még van remény a levágott végtag visszavarrására.

2011. 06. 17. 12:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendőrség elfogta a feltételezett tettest, megtalálták a levágott testrészt is, amit szakszerű körülmények között szállítottak a fiatalember kórházába. A dominikai fiatalt csütörtök éjjel fél tizenkettő körül támadták meg, a rendőrök pedig nem sokkal később elfogták a 29 éves feltételezett támadót. A rendőrségi és mentős források szerint nagyméretű vágószerszámmal, vagyis karddal hajtották végre a „nem szakszerű amputációt”.

(Abc.es – Spanyolország)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.