A sofőr meghalt, a lovat megpróbálják kiszabadítani

Egy ember meghalt, ketten megsérültek, amikor frontálisan ütközött két autó szerdán az 53-as főúton Tompa közelében; az érintett útszakaszt lezárták – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.

MNO
2011. 06. 08. 10:46
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mihályné Bornemisza Eleonóra tájékoztatása szerint a baleset a határtól mintegy 2 kilométerre történt, a tompai körforgalom közelében: egy Szerbia irányába tartó személyautó eddig ismeretlen okból egy kanyarban áttért a menetirány szerinti bal oldalra, majd ott frontálisan ütközött egy másik kocsival. Az előbbi járműben egyedül ülő, 60 év körüli, tompai férfi a karambol következtében a helyszínen meghalt. A másik autóban utazó két férfit a kiérkező mentők kórházba szállították – közölte az őrnagy, aki a sérültek állapotáról későbbre ígért felvilágosítást.

A sajtószóvivő jelezte: a vétlen gépkocsi egy trélert vontatott, az ebben szállított ló beszorult az utánfutóba, kiszabadításán jelenleg is dolgoznak a katasztrófavédelem munkatársai. Az érintett útszakaszt a helyszínelés, illetve a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárta a rendőrség, ezért az arra közlekedőknek torlódásra kell felkészülniük.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.