A Szigetet is kihagyja a drogproblémával küzdő sztár

A Sziget fesztiválra tervezett fellépését is lemondta kedden Amy Winehouse brit énekesnő, akinek menedzsmentje nem sokkal korábban valamennyi lekötött koncertjét lefújta.

MNO
2011. 06. 21. 14:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A sajtóban nagy hírt kapott belgrádi koncert után rögtön állásfoglalást kértünk Amy ügynökségétől a szigetes koncerttel kapcsolatban. A hétfői válaszlevelükben még azt írták, egyelőre minden megy az eredeti megállapodás szerint, kedden azonban valamennyi tervezett koncertjét lemondták” – közölte Gerendai Károly, a Sziget főszervezője kedden az MTI-vel.

Az ötszörös Grammy-díjas brit énekesnőt, aki régóta küzd drog- és alkoholproblémákkal, a hétvégén Belgrádban, európai koncertkörútjának első helyszínén kifütyülték, miután tántorgott a színpadon, és többször elrontotta a szöveget. Amy Winehouse menedzsmentje ígéretet tett arra, hogy saját „istállójukból” igyekeznek ajánlani megfelelő előadót az augusztusi Szigetre, hat héttel a fesztivál előtt azonban egyre kisebb az esély megfelelő előadóval pótolni őt.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.