A szomszéd megyébe jártak lopni

Úgynevezett utazó betörőbandát fogtak el a rendőrök Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében; a négytagú csoport a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Lácacsékéről hónapokon keresztül járt át lopni a Nyírségbe – közölte a térségi főkapitányság helyettes sajtószóvivője pénteken az MTI-vel.

MNO
2011. 06. 17. 11:53
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 16, 18, 19 és 35 éves betörők Kisvárda, Nyírtass, Kékcse és Dombrád településeken követtek el vagyon elleni bűncselekményeket, mintegy kétmillió forintos kárt okozva – mondta Ivánné Vörös Krisztina.

A betörők szerszámokat, kisgépeket, gázpalackokat, kábeleket és üzemanyagot loptak. A kisvárdai nyomozók derítették ki kilétüket, és szerdán a cigándi rendőrőrs munkatársainak segítségével fogták el őket.

A négy gyanúsított közül hárman már voltak büntetve, szintén vagyon elleni bűncselekmények miatt – tette hozzá a rendőr zászlós.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.