Afgán és iraki határsértőket fogtak el

Huszonegy afgán és iraki határsértőt – köztük tizenegy gyereket – fogtak el a rendőrök Röszke és Ásotthalom közelében péntek hajnalban – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

MNO
2011. 06. 17. 14:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az első tízfős csoportra helybéliek figyeltek föl Röszke belterületén, az afgán és az iraki családot gyermekeikkel – akik közül a legfiatalabb kétesztendős – az egyik buszmegállóban tartóztatták föl a határrendészek és a polgárőrök – mondta Tuczakov Szilvána.

Feltehetőleg velük együtt érkezett, majd a zöldhatárátlépéshez különvált tőlük az az afgán csoport, amelyet egy nyugállományú rendőr vett észre Ásotthalom közelében, amint az egyik ottani buszmegállóhoz siettek – közölte az őrnagy. Valamennyi határsértő ellen idegenrendészeti eljárás indult.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.