Akár 30 százalékos kedvezményt is kaphatnak

Ingyen juthatnak hozzá a helyi szolgáltatások egy részéből 10-30 százalékos engedmény igénybevételére jogosító Cegléd-kártyához a város önkormányzatának alkalmazásában lévő dolgozók – közölte a kártya menedzsere hétfőn.

MNO
2011. 06. 20. 15:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A lehetőség mintegy ezer embert érint, a kártyák osztása már megkezdődött. Petneházy Gábor elmondta, hogy a jelenleg több mint 30 helyi és környékbeli elfogadóhelyen használható Cegléd-kártyát (tudomása szerint Pest megyében egyedüliként) március közepén „indították útjára”. Eddig körülbelül 300-an vásárolták meg az évi 1200 forintba kerülő kártyát, melynek segítségével egyebek mellett 30 százalékkal olcsóbban válthatnak napi belépőt a városi termálfürdőbe, de egészségmegőrző centrum, étterem, mobilszolgáltató viszonteladója, autóalkatrész-bolt, gyógyszertár és több más szolgáltató is található az engedményt adók között.

A kedvezményt nyújtó vállalkozások száma a közeljövőben jelentősen bővülni fog, mint ahogy tervezik a kártya felhasználási módjának bővítését is. A későbbiekben akár hivatali beléptetésre, okmányirodai ügyfél-azonosításra vagy parkolásra is alkalmas lesz a chipes plasztik lap – fűzte hozzá a menedzser. A bővítések sorába illeszkedik, hogy a ceglédi közalkalmazottak és köztisztviselők ingyen juthatnak hozzá a kártyához. A körülbelül ezer új kártya gyártása folyamatos, s az osztás is megkezdődött. A költségeket az önkormányzat állja – mondta Petneházy Gábor.

Az előállítással foglalkozó, a Ceglédi Kistérségi Társuláshoz tartozó Tourinform iroda turisztikai referense, Váróczi Péter azt közölte: a Cegléd-kártya a kedvezményt nyújtó vállalkozóknak és az igénybe vevőknek egyaránt előnyös; az előbbiek ingyen reklámot kapnak a város honlapján és a helyi médiában, míg az utóbbiak számára a kártyahasználattal elérhető éves megtakarítás lényegesen több lehet, mint a kártya 1200 forintos ára.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.