Alumíniumot akart lopni, majd rendőrt harapni

Menekülni próbált, majd meg akarta harapni az őt elfogó rendőröket egy tolvaj Szegeden – közölte Szenti Szabolcs rendőr százados, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

MNO
2011. 06. 06. 16:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A járőrök lakossági bejelentés alapján mentek a Vajda utcán lévő kazánházhoz, mivel ott két ember megbontotta a melegvizes tartály külső alumínium szigetelését. Amikor a tolvajok meglátták a rendőröket, futásnak eredtek. Egyiküknek sikerült meglépni, azonban társát a rendőrök utolérték.

Mivel a felszólítás ellenére sem volt hajlandó megállni, földre vitték és megbilincselték. A férfi eközben meg akarta harapni az egyenruhásokat, de szerencsére ez nem sikerült neki. Előállították, ellene lopás és rongálás miatt indult büntetőeljárás, társát még keresik. Cselekményével 300 ezer forintos kárt okozott.

(beol.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.