Ammóniaszivárgás a húsüzemben, egy ember megsérült

Ammóniaszivárgásról tett bejelentést szerda este 21 órakor a kaposvári húsüzem; az elsődleges adatok alapján feltételezhető, hogy egy ember megsérült – közölte a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese.

MNO
2011. 06. 08. 19:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Molnár Sándor tájékoztatása szerint a tűzoltók három gépjárművel vonultak a helyszínre, és a vegyvédelmi felderítőket is riasztották. Később részletes tájékoztatást adnak a történtekről – tette hozzá az ügyeletes.

Hétfőn már volt egy kisebb üzemzavar a kaposvári Kométa Kft. húsfeldolgozó üzemében; technológiai hiba miatt a húsüzem készáruraktárának hűtőrendszeréből szivárgott az ammónia. Lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség, személyi sérülés a szivárgás miatt nem történt.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.