Autóval ütközött a nyugdíjasokat szállító busz

Nyugdíjasokat szállító busz szenvedett balesetet kedd délelőtt Sarkad és a méhkeréki közúti határátkelőhely között a 4252 számú út 4-es kilométerszelvényében.

MNO
2011. 06. 07. 11:04
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Körös Volán Zrt. különjárata a gyulai polgármesteri hivatal nyugdíjasait szállította volna Nagyszalontára kirándulni.

Az autóbusz a határátkelőhely felé haladva éppen egy traktort előzött, amikor a benzinkútról, az elsőbbségadás kötelező tábla jelzése ellenére kikanyarodó Suzuki SX4 típusú személygépkocsi nekiütközött a busznak. A balesetben szerencsére senki nem sérült meg.

A rendőrség órákon keresztül félpályás útlezárás mellett helyszínelt. A baleset bekövetkeztének okait, körülményeit, s a felelősség megállapítását a Gyulai Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti alosztálya vizsgálja.

(beol.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.