Az aranyeső ma sem állt meg, lapátolják az érmeket a magyarok

A belgrádi kajak-kenu Európa-bajnokság vasárnapi versenynapján ott folytatták a magyarok, ahol szombaton abbahagyták – továbbra is szállítják az (arany)érmeket.

MNO
2011. 06. 19. 9:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A vasárnapi versenynap magyar vonatkozású döntőin elsőként a Takács Kincső, Obermayer Dorina páros ült kenuba, és 500 méteren ezüstérmet szerzett. Őket követte Kozák Danuta, aki címvédést hajtott végre kajak egyes ötszázon – ő szállította a nap első magyar aranyát! Kozákkal még nem ért véget a magyar aranyeső; a Csipes Tamara, Kovács Katalin kettős szintén ötszáz méteren lapátolt elsőként a célba.

A negyedik magyar vonatkozású számban ezüstöt szerzett a női kajaknégyes 500 méteren (Szabó Gabriella, Kozák Danuta, Kárász Anna, Benedek Dalma).

(lanchidradio.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.