Balatonfürednél és Fehérvárnál is szól a Lánchíd + Képriport + Videó

Szombat délben elindult a Lánchíd Rádió adása Székesfehérváron (a 106,6-os fekvencián) és Balatonfüreden (a 96,2-es frekvencián) is. Ezt a balatonfüredi Hal- és Borünnepen jelentette be Gajdics Ottó, a rádió ügyvezető főszerkesztője.<br /><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/793036" target="_blank"><strong>• Bővül a Lánchíd Rádió vételkörzete</strong></a><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/793073" target="_blank"><strong>• Magyar Nemzet-közönségtalálkozó a bor- és halünnepen + Videó</strong></a>

MNO
2011. 06. 25. 14:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tekintse meg a hírTV helyszíni összeállítását


Balatonfüreden és a környező településeken második napja tart a hagyományos Hal- és Borünnep. A rendezvényen a hírTV és a Magyar Nemzet mellett a Lánchíd Rádió munkatársai is közönségtalálkozókon várják a közélet iránt érdeklődő nézőket, újságolvasókat, rádióhallgatókat.

Pontban délben Gajdics Ottó ügyvezető főszerkesztő és Császár Attila, a hírTV helyszíni tudósítója jelentette be: Budapest után mostantól Székesfehérvár és Balatonfüred térségében is hallható a Lánchíd Rádió adása a 106,6-es illetve a 96,2-es frekvencián. Gajdics Ottó, a Lánchíd Rádió ügyvezető főszerkesztője a füredi rendezvényen történelmi pillanatnak nevezte a két új dunántúli frekvencia elindulását.

– Aki dolgozott már valamilyen szerkesztőségben, az tudja, hogy micsoda örömöt tud jelenteni mind a kollégáknak, mind pedig a hallgatóknak, amikor egy rádió megszólal. Tegnap, tegnapelőtt még nem létezett, most pedig már szól. Sokat gondolkodtam, mihez tudnám hasonlítani, és nem jutott jobb példa eszembe: amikor a gyermekeim megszülettek, kicsit az volt ilyen élmény számomra – fogalmazott a Hal- és Borünnepen Gajdics Ottó.

A folytatásról szólva annyit még elárult, hogy hamarosan tovább terjeszkedik a Lánchíd Rádió, hiszen frekvenciát nyert Keszthely és Zalaegerszeg, valamint Győr térségében is, ezért gőzerővel dolgoznak a munkatársak azon, hogy minél hamarabb oda is eljusson az adás.

(Lánchíd Rádió)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.