Baleset miatt lezárták a 7-es főutat

Három autó ütközött a 7-es főúton, Székesfehérvár határában szombaton, a balesetnek három sérültje van, az érintett útszakaszt lezárták – közölte a rendőrség.

MNO
2011. 06. 18. 12:26
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az M7-es autópályáról lehajtó személyautót a szalagkorlátnak szorította egy szintén kisorolni akaró másik kocsi. A lehajtó jármű megpördült, nekiütközött a mögötte haladó személyautónak, majd az ütközés ereje az út menti árokba lökte – mondta el a baleset körülményeiről Németh-Kész Mónika, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A rendőr százados tájékoztatása szerint a karambolban hárman sérültek meg. Mindhármukat a székesfehérvári Fejér Megyei Szent György Kórházba szállították a mentők. Arról, hogy milyen fokú sérülést szenvedtek, a rendőrségnek még nincs információja.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszon teljes útzár van. A 7-es főúton közlekedők Kisfalud irányába, Dinnyés felé, az M7-esen autózók pedig a következő lejárónál kerülhetik ki a baleset helyszínét.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.