Be akarta törni az ajtót, a biztonsági üveget többször is lefejelte

Emberölés előkészületének megalapozott gyanújával őrizetbe vett a rendőrség egy hajdúdorogi férfit, aki Tiszavasváriban késsel támadt egy párra – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője csütörtökön az MTI-vel.

MNO
2011. 06. 23. 11:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 28 éves gyanúsított kedden az utcán rohant késsel a kezében egy nő és annak barátja felé, akiknek sikerült bemenekülniük egy épületbe – mondta Fülöp Gergely. A százados tájékoztatása szerint a támadó megpróbálta betörni az épület ajtaját, a biztonsági üveget többször is lefejelte.

A riasztott rendőrök az agresszív, zavart férfihoz mentőt hívtak, majd az orvosi ellátása után szerdán őrizetbe vették, és kezdeményezik előzetes letartóztatásba helyezését. A szóvivő megjegyezte: a rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított csak látásból ismerte a 32 éves nőt, akivel az interneten keresztül többször hiába próbálta felvenni a kapcsolatot. A támadás napján az utcán várt rá, miközben elmondása szerint több mint tíz üveg sört ivott meg.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.