Bennégett házában az idős férfi

Meghalt egy idős ember, amikor tűz keletkezett a házában szerdán Tahitótfaluban; a 73 éves, mozgássérült férfi holttestére a gondozója talált rá – közölte a rendőrség.

MNO
2011. 06. 15. 19:57
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az elsődleges információk szerint az idős férfi feltehetően az ágyában dohányzott Szentpéter dűlői házában, a keletkező tűz elől nem tudott kimenekülni és életét vesztette. A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az ügyet – tette hozzá Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Loch Erika, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtóreferense az MTI-nek elmondta: a tűz a 70 négyzetméteres faház nappali-konyha részében ütött ki; mire a tűzoltók kiérkeztek, a lángok már kialudtak.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.