Biliárddákóval támadtak a fiatalok

Felfegyverkezett fiatalok garázdálkodtak az egyik nagykállói kocsmában.

MNO
2011. 06. 22. 8:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kedden este egy nagykállói kocsmában tört ki verekedés. A rendőrségi vizsgálat adatai szerint három ittas fiatal kötött bele négy középkorú vendégbe, akiket először puszta kézzel, majd biliárddákóval és gereblyével is bántalmaztak. A megtámadott férfiak közül hárman súlyos, egy pedig könnyű sérüléseket szenvedett. Az egyik áldozat, akinek egyes sérüléseit törött sörösüveg okozta, altatásos műtétre szorult. A presszó berendezéseit is összetörték, az anyagi kár körülbelül 40 ezer forint.

A Nagykállói Rendőrőrs felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság, súlyos testi sértés és rongálás miatt vette őrizetbe a 16, 17 és 23 éves gyanúsítottakat. A rendőrség külön eljárást kezdeményez, amiért a kocsmában fiatalkorúakat alkohollal szolgáltak ki.

(szon.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.