Biztosan elmarad a Forma–1-es nagydíj az idén

Nem rendezik meg az idén a márciusról elhalasztott Forma–1-es Bahreini Nagydíjat, miután a szervezők csütörtök éjjel bejelentették, elfogadják, hogy a csapatok ebben az évben már nem szeretnének versenyezni Szahírban.

MNO
2011. 06. 10. 8:46
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A futam az idei szezon első GP-je lett volna márciusban, ám az országban uralkodó bizonytalan politikai helyzet miatt februárban úgy döntöttek, hogy elhalasztják. A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) múlt pénteken bejelentette, hogy október 30-án pótolják a nagydíjat, a csapatok és a pilóták azonban ezt követően jelezték, ebben az évben már nem szeretnének Bahreinbe utazni. A Forma–1-es idényből így – a vasárnapi kanadai futammal együtt – még 13 verseny van hátra, a záróviadal november 27-én lesz Brazíliában.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.