Britney Spears Budapestet is elkápráztatná

Új lemezéhez, a Femme Fatale-hoz kapcsolódó turnéján Magyarországon is fellép Britney Spears; a popzene történetének egyik legsikeresebb énekesnője szeptember 30-án a Papp László Budapest Sportarénában koncertezik.

MNO
2011. 06. 07. 8:33
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Britney Spears új turnéja június 16-án indul az Egyesült Államokban a sacramentói Power Balance arénában. Hetedik albuma, a márciusban megjelent Femme Fatale egyben a hatodik listavezető korongja Amerikában, eddig mintegy 100 millió lemezt adott el – közölte a budapesti koncertet szervező Live Nation kedden az MTI-vel.

Az énekesnő három év kihagyás után jelentkezett új albummal, amelyről a Hold It Against Me, valamint a Till The World Ends is nagy sláger. A Femme Fatale-turné európai része a tervek szerint szeptember 22-én indul Szentpétervárott, Budapestre Moszkva és Kijev érintésével érkezik az énekes. Októberben svájci, franciaországi, dániai, svédországi, németországi, írországi, nagy-britanniai állomások következnek, novemberben pedig Portugáliában is fellép.

Az idén harmincadik évét betöltő Britney Spears szakmai szempontból már szinte mindent elért: 2005-ben Grammy-díjat kapott, csillaga van a Hírességek sétányán. Karrierjét csak magánéleti problémák törték meg időnként, a sajtó sokat foglalkozott a táncosától, Kevin Federline-tól való válásának részleteivel, a gyermekelhelyezési perekkel, Spears drog- és alkoholproblémáival.

A Femme Fatale előtt 2008-ban jelent meg utoljára albuma Circus címmel. 2004 májusában már koncertezett Budapesten. Nemrég a magyar Karmatronic nevű DJ-formációt kérte fel, hogy készítse el Till The World Ends című dalának hivatalos remixét.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.