Búcsúzott a magyar válogatott

Az U21-es magyar labdarúgó-válogatott 1–1-es döntetlent játszott a házigazda francia csapattal a hagyományos touloni utánpótlás torna csoportküzdelmeinek hétfői zárófordulójában, így a B jelű kvartett harmadik helyén végzett és búcsúzott.

MNO
2011. 06. 06. 18:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Róth Antal szövetségi edző csapata az első félidőben főként a szerencsének, illetve Gulácsi védéseinek köszönhetően nem került hátrányba. A fordulást követően hamar vezetést szerzett a magyar együttes, Gosztonyi kiváló passzát az első mérkőzésen is eredményes Futács higgadtan értékesítette. A folytatásban nagyobb iramot diktáltak a franciák és az utolsó pillanatokban az előrehúzódó Duplus fejesével egyenlítettek, ez pedig a magyar válogatott búcsúját jelentette. A tornán 25 év után szerepelt ismét a magyar csapat.

Eredmény: B csoport, 3. forduló:
Franciaország–Magyarország 1–1 (0–0)

Gól: Duplus (81.), illetve Futács (47.)

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.