Czakó Gábor: A bagoly, a veréb meg a rend

MNO
2011. 06. 09. 7:32
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Czakó Gábor: Tavaly elég sok magyar rendőr került dutyiba. Sátoraljaújhelyen például 14 korrupcióval vádolt rendőrt tartóztattak le. Ennyi rendőr együttműködése már bűnszövetkezet létezésére utal. Még inkább a 2006 őszén történtek, amikor egyenruhás pribékek ütötték-verték a fővárosi utcákon tartózkodókat. Nyilvánosan, hogy a tévénézők meg az ablakokból bámészkodók is rettegjenek. Különösen kegyetlenül vadásztak a nemzeti színeket viselőkre, elhurcolták és válogatott kínzásokkal gyötörték őket. Hamis vádjaik nyomán szinte vérbírósági ítéletek születtek. A tetteseket, felbujtókat, parancsnokokat a mai napig nem ismerjük.

(Magyar Nemzet, 2011. június 9.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.