„Dózi” lesz a derby díszvendége

Overdose lesz a „díszvendége” vasárnap a 89. Magyar Derbynek, az év legnagyobb hazai galoppversenyének.

MNO
2011. 06. 27. 16:08
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A eseménynek a Kincsem Park ad otthont, s a belépés díjtalan lesz, így bárki ingyen megtekintheti majd a tíz futamot, s a Royal Ascoton nagyszerű negyedik helyezést elért Overdose-t is. Sőt az óriáskivetítőn újra látható lesz majd a június közepén rendezett ascoti King’s Stand Stakes verseny. A sokáig veretlen, majd súlyos, az életét is veszélyeztető sérülés után visszatért lovat 16:10 órától köszöntik majd.

A szervezők a gyerekekre is gondoltak, s a két lelátó közötti füves területen ingyenes pónilovaglás és állatsimogató is lesz. A versenynap első futamát 14 órától rendezik, majd a fő versenyre, a 89. Magyar Derbyre 18:15 órától kerül sor.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.