Dróttal halászta ki az ékszereket

Ezüst ékszereket „halászott ki” két férfi egy belvárosi ékszerüzlet kirakatából Pécsett, de elfogták őket – közölte a rendőrség kedden.

MNO
2011. 06. 07. 18:16
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A pécsi rendőrkapitányság közleménye szerint a tolvajok hétfő hajnalban mintegy kétszázezer forint értékű zsákmányra tettek szert úgy, hogy egy dróttal kisebb ékszereket „halásztak ki” a kirakatból az üzlet zárbetét nélküli zárán keresztül.

Valaki azonban telefonált a rendőrségre, jelezve, hogy gyanús embereket lát a bolt előtt. A tolvajok a helyszínre érkező rendőrök láttán futásnak eredtek. Menekülés közben egyikük az ékszereket kitette egy ablakpárkányra, de egy gyűrű véletlenül nála maradt. Amikor elfogták őket, az árcédulával ellátott gyűrű előkerült, így lopás miatt eljárás indult a gyanúsítottak ellen.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.