Dzurinda úgy véli, Kövér szavai nem veszélyesek

Mikulás Dzurinda szlovák külügyminiszter szerint Kövér Lászlónak, az Országgyűlés elnökének egy hétfőn megjelent lapinterjúban megfogalmazott állításai meggondolatlanok és nem helyénvalóak voltak, de Szlovákia számára nem jelentenek veszélyt, figyelemelterelésről van szó.<br /><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/788982" target="_blank"><strong>• „Minden szlovák politikusban van egy kis Slota”</strong></a>

MNO
2011. 06. 08. 17:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Okosnak és nagyon felelősnek kell lenni. Meg kell érteni, hogy az adott pillanatban miről van szó” – mondta Dzurinda a szerdai kormányülés szünetében újságíróknak Pozsonyban. „Szlovákia számára (az állítások) a legkisebb veszélyt sem jelentik” – szögezte le Dzurinda. Szerinte Kövér megpróbálta elterelni a figyelmet Magyarország belső gazdasági-társadalmi, illetve külpolitikai problémáiról.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.