Egy kamionnyi gumit akart ellopni

Egy áruval megrakott kamion ellopását jelentette be a sofőr a Nyíregyházi Rendőrkapitányságon. Elmondása szerint az előző este leparkolt járműszerelvény június 17-én reggelre tűnt el, amíg ő egy nővel töltötte az éjszakát. A rendőrök ellenőrizték a vallomást, amelyben ellentmondásokat fedeztek fel.

MNO
2011. 06. 21. 16:37
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nyomozók keresztkérdéseire a sofőr végül beismerte, hogy a nyersgumival megrakott kamiont egy ismerősével együtt elrejtette, hogy később feketén értékesítsék.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság betörési és jármű-felderítési alosztályának munkatársai Sárospatakon találták meg a kilencmillió forint értékű szerelvényt, benne a tízmilliós árukészlettel. Mindössze a GPS hiányzott róla, amelyet az elkövetők szereltek le, nehogy az alapján bukkanjanak a nyomukra.

A 36 éves, tiszakeszi illetőségű sofőrt és 46 éves ináncsi társát a Nyíregyházi Rendőrkapitányság jelentős értékre elkövetett sikkasztás miatt őrizetbe vette, a gyanúsítottak azóta előzetes letartóztatásba kerültek.

(szon.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.