Egy szatymazi férfi bérelte fel a fivéreket

Hárommillió forintnyi kárt okoztak vasútisíntolvajok Szegeden, a sándorfalvi út mellett lévő egyik telephelyen – közölte a rendőrség a honlapján kedden.

MNO
2011. 06. 21. 7:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendőrök „előzetes adatgyűjtést követően” jelentek meg a telephelyen, ahol három fiatalembert találtak, akik éppen az iparvágányt szedték fel – olvasható a Police.hu oldalon. A 17 és 20 év közötti fiútestvéreket egy 40 éves szatymazi férfi bérelte fel. Az elkövetők tudták ugyan, hogy nem egészen legális az, amit tesznek, de megbízójuk azt ígérte, nem fognak lebukni. A fiatalemberek kétnapos munkával mintegy hárommillió forintos kárt okoztak.

A szegedi rendőrök elfogták a megbízót és az élettársát is, mivel kiderült, hogy utóbbi is aktívan közreműködött a bűncselekményben. A szatymazi férfit a rendőrség őrizetbe vette, és kezdeményezte előzetes letartóztatását, a többi gyanúsított szabadlábon védekezhet.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.