Eljárás indulhat a volt főpolgármester ellen

Andrej Durkovsky mentelmi jogának felfüggesztését kéri a rendőrség a pozsonyi PKO kulturális és szabadidőközpont ügyében – írja szerdai számában a Novy Cas.

MNO
2011. 06. 22. 8:34
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az illetékes nyomozó ez ügyben már javaslatot tett a főügyészségnek. A közelmúltig KDH-s, most független képviselő mentelmi jogának felfüggesztéséről a parlament dönthet. A volt pozsonyi főpolgármester ellen hivatali hatáskörben elkövetett mulasztás miatt indul(na) eljárás.

A PKO alatti telkek eladásáról 2005-ben határozott a pozsonyi fővárosi közgyűlés. A Novy Cas úgy tudja, hogy a rendőrség szerint Durkovskynak nem volt megbízatása engedélyt kiadni az épületegyüttes elbontására.

(ujszo.com)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.