Előzetesben a biciklis erőszakoskodó

Előzetes letartóztatásba helyezett a bíróság egy 25 év körüli veszprémi fiatalembert, aki az elmúlt napokban nőket támadott meg a bakonyi megyeszékhelyen – tájékoztatott a rendőrség.

MNO
2011. 06. 27. 17:27
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A férfi biciklivel „járta” estefelé a város elhagyatottabb utcáit, parkjait, s ha meglátott egy magányosan gyalogló nőt, elhajtott mellette, majd 50-100 méternyire megállt, és elbújt egy fa vagy bokor mögé. Amikor a nő a férfi közelébe ért, előugrott a bokorból, és a meglepett lányról vagy asszonyról elkezdte leszaggatni a ruháit – mondta Futtató Norbert, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Elmondta, hogy a Wartha Vince utcában megtámadott nő kiabált, mire az egyik házból a segítségére siettek, a Csikász Imre utcában pedig egy asszony ellenállt támadójának, verekedett az erőszakoskodó férfival. A férfi elmenekült.

A személyleírások alapján a rendőrségnek sikerült elfognia a férfit, és hétfőn a bíróság szemérem elleni erőszak miatt előzetes letartóztatásba helyezte. A sajtóügyeletes szerint feltételezhető, hogy a férfi korábban több nőt is megtámadhatott Veszprémben.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.