Előzetesben a drogos fémtolvaj

Kábítószer-fogyasztó fémtolvajt helyeztek előzetes letartóztatásba Szekszárdon, a férfi egy trafó szétszerelésével csaknem négymillió forintos kárt okozott az áramszolgáltatónak – közölte a rendőrség kedden.

MNO
2011. 06. 07. 18:29
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tolnai-mözsi férfi még márciusban Tolnán bontott meg egy trafóállomást, és 250 ezer forint értékű rézkábelt lopott el, a rongálással az E.ON-nak három és fél millió forintos kára keletkezett – mondta Buda Bernadett, a szekszárdi rendőrkapitányság sajtóreferense. A férfinál tartott házkutatáson a rendőrök növényi maradványokat foglaltak le, és az előállításakor elvégzett teszt eredménye szerint a gyanúsított kábítószert is fogyasztott – tette hozzá.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.