Elpusztult a dollármilliomos eb

Elpusztult Trouble, az a kutya, amelyre szállodamágnás gazdája 12 millió dolláros vagyont hagyott 2007-ben.

MNO
2011. 06. 09. 19:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Leona Hemsley kedvence 2010. december 13-án távozott, halálhíre azonban csak csütörtökön vált ismertté, a New York Daily News című lap szellőztette meg. A kutya vagyona a Leona és Harry Hemsley nevét viselő jótékonysági szervezetre szállt.

Az ingatlanmágnás Leona Hemsley 2007-ben hunyt el, 87 éves volt. Családja jogi úton támadta meg különleges végrendeletét, a bíró végül kétmillió dollárt ítélt meg a kutyának. A fennmaradó összeget Hemsley unokái között osztották szét.

Leona Hemsley azt akarta, hogy az eb az 1,4 millió dollárért építtetett sírboltban nyugodjon vele és 1997-ben elhunyt férjével, de ezt New York állam törvényei nem teszik lehetővé. Trouble kutyát így elhamvasztották, maradványai magántulajdonba kerültek.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.