Emberölés lehet a vád a két család vitájában

Emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt vádemelési javaslattal küldte meg az iratokat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a megyei főügyészségnek abban a tavaly áprilisban történt ügyben, amelyben tragikus kimenetellel zárult két család vitája Arló településen – tájékoztatta a rendőrség hétfőn az MTI-t.

MNO
2011. 06. 27. 12:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A bűneset 2010. április 5-én, húsvéthétfőn történt, a megyei rendőr-főkapitányság nyomozói még aznap több gyanúsított bűnügyi őrizetbe vételét rendelték el, és a helyszínen számos szúró-vágó eszközt is lefoglaltak – ismertette a részleteket Dobi Tamás szóvivő.

A nyomozás adatai szerint az évek óta fennálló haragos viszony miatt egy szóváltást követően verekedett össze a két arlói család egyikük házának udvarán. A konfliktusban egy 57 éves férfi a helyszínen életét vesztette, további három személy súlyos, míg hét fő könnyebb sérülést szenvedett – tette hozzá. Az eljárás során a rendőrség előterjesztésére a bíróság négy férfi előzetes letartóztatását rendelte el.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.