Épségben van a ló, a forgalom is megindult

Megszűnt a forgalomkorlátozás annak a balesetnek a helyszínén, amely szerdán nem sokkal dél előtt történt az 53-as főúton Tompa közelében – tudatta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.<br /><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/789517" target="_blank"><strong>• A sofőr meghalt, a lovat megpróbálják kiszabadítani</strong></a>

MNO
2011. 06. 08. 13:07
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mihályné Bornemisza Eleonóra tájékoztatása szerint az országhatártól két kilométerre, a tompai körforgalom közelében a helyszínelés és a műszaki mentés is befejeződött, így kora délután újra megindulhatott a forgalom a korábban teljes szélességében lezárt szakaszon.

A karambol azután történt, hogy egy határ felé tartó személyautó eddig ismeretlen okból a kanyarban áttért a menetirány szerinti bal oldalra, és frontálisan ütközött egy másik kocsival. Az előbbi járműben egyedül ülő, hatvan év körüli vezető a baleset következtében a helyszínen életét vesztette. A másik autóban utazó két férfit az elsődleges információk alapján a mentők nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

A vétlen gépkocsi egy trélert is vontatott. Az ezen szállított ló beszorult az utánfutóba, a tűzoltók kiszabadították, majd a helyszínre érkező két állatorvos ellátta az állatot.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.