Felborult egy betonszállító

Feltehetően a rakomány megcsúszása miatt borult fel egy betonelemeket szállító teherautó Miskolc határában, a 3-as és a 37-es utak találkozásánál, az arnóti körforgalomban csütörtök reggel – tudatta a rendőrség.

MNO
2011. 06. 16. 6:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A balesetben a jármű vezetője könnyebben megsérült, a teherautóból üzemanyag folyt az útra, ezt semlegesítették – mondta Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, aki korábban, elsődleges információi alapján, betont szállító teherautóról számolt be az MTI-nek. A felborult teherautót a tűzoltók egy daru segítségével talpra állították, a forgalom megindult. A baleset körülményeit vizsgálják.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.