Felesleges az árnyékkormány „gondoskodása”

Megható, de felesleges az árnyékkormány „gondoskodása” a valódi kormányról – véli a kormányhivatal sajtóosztálya. Iveta Radicová kormánya 134 törvényt fogadott el az első évében. Ez 36-tal több mint amennyit Ficoék.

MNO
2011. 06. 25. 14:04
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az elfogadott törvények közül 18 képviselői indítványból született, míg Fico kabinetje 21 képviselők által benyújtott törvényjavaslatot fogadott el. A jelenlegi kormány 92 törvényt dolgozott ki az első évben, a Fico-kormány 66-ot.

A törvénykezési számadatok összehasonlítása is azt mutatja, hogy Robert Fico képviselő félrevezet, mikor passzivitással vádolja a kormányt – reagált a kormányhivatal Robert Fico szombati nyilatkozatára, melyben tétlenséggel vádolja a kormányt.

(ujszo.com)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.