Feloldották az útzárat a 8-as főúton

Feloldották a lezárást a 8-as főúton csütörtökön Inota határában, ahol korábban azért rendeltek el korlátozást, mert frontálisan ütközött egy kamion és egy személyautó – közölte a rendőrség az MTI-vel. A balesetben az autót vezető 31 éves pétfürdői férfi a helyszínen meghalt. <br /><br /><a href="http://mno.hu/portal/789723" target="_blank"><strong>• Halálos kimenetelű baleset a 8-as főúton, teljes útzár</strong></a>

MNO
2011. 06. 09. 10:19
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Frankó Marianna, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese elmondta: Székesfehérvárról Várpalota felé tartott a kamion, amikor egy szemből érkező személygépkocsi eddig ismeretlen okból áttért a sávjába. A két jármű frontálisan összeütközött a 8-as főút 25-ös kilométerszelvényében. A helyszínelés miatt a főutat egy időre teljes szélességében lezárták, a forgalmat Inota felé elterelték.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.