Felszólították a briteket, hogy meneküljenek, amíg még tudnak + Képek

A londoni külügyminisztérium arra szólította fel szombaton a brit állampolgárokat, hogy „azonnal” hagyják el Szíriát.<br /><br /><a href="http://mno.hu/portal/791618" target="_blank"><strong>• Lerohantak egy falut, több házat felgyújtottak a katonák</strong></a>

MNO
2011. 06. 18. 12:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A damaszkuszi brit nagykövetség honlapjára feltett közlemény szerint a brit állampolgároknak
„kereskedelmi járatokon kell elhagyniuk az országot addig, amíg ezek még közlekednek”. Azoknak, akik a maradás mellett döntenek, tudniuk kell: nagyon kicsi a valószínűsége annak, hogy a nagykövetség konzuli szolgálata a megszokottnak megfelelően tud működni „a közrend további romlása esetén” – tették hozzá.


Emberjogi aktivisták szerint a három hónapja tartó szíriai felkelésben már több mint 1400 embert öltek meg. Nagy-Britannia, Franciaország, Németország és Portugália határozattervezetet nyújtott be az ENSZ Biztonsági Tanácsában Szíria elítélésére a tüntetések vérbe fojtása miatt.




Fotók: Reuters


(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.